google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Η αποκάλυψη στην συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής ότι ο ορκωτός εκτιμητής υπολογίζει το ποσό του 1.900.000 ευρώ συνολικά από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. που αφορά την εισφορά σε χρήμα της Costa Navarino.
Στην σημαντική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας πέρασε η έγκριση απευθείας ανάθεσης, σε  ορκωτό εκτιμητή, η ανάθεση εκτίμηση της περιουσιακής κατάστασης της ΤΕΜΕΣ ώστε να ετοιμαστεί αγωγή η οποία θα έρθει στην δικαιοσύνη ώστε να καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά.. Μάλιστα η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Οικονομικών, υποστήριξε ότι ο πρώην Δήμος Γαργαλιάνων διέθετε ένα ακίνητη περιουσία που βρίσκεται στα διοικητικά όρια της περιφέρειας του Δήμου Τριφυλίας ώστε να απαιτηθεί το οφειλόμενο ποσό. Πιο αναλυτικά από το 2006 το Δημοτικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων, ομόφωνα τότε δέχθηκε την  αίτηση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για την εισφορά σε χρήμα της εν λόγω έκτασης, όταν όμως τελεσφορήσουν οι διαδικασίες για την εκτίμηση αξίας του ακινήτου..
 Στο ίδιο έργο θεατές ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με τηλεφωνικές απευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες που αφορούν υπηρεσίες αλλά και έργα του Δήμου Τριφυλίας από το 2011 αλλά εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι τα χρέη από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους.
Επαγγελματίες διεκδικούν να πληρωθούν για τα τιμολόγια που έχουν καθώς έχουν πληρώσει στο Κράτος τον οφειλόμενο ΦΠΑ με αποτέλεσμα να οδηγούν στα δικαστήρια τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας στα δικαστήρια. Οι σημερινοί αιρετοί από τη πλευρά τους απαντούν ότι δεν υπάρχουν νόμιμα δικαιολογητικά αλλά μόνο  προφορικές συμφωνίες με το Δήμο και το παράδοξο από όλα είναι ότι ΟΣΟΙ έδιναν προφορικές εντολές έχουν επανεκλεγεί στο Δήμο με το ψηφοδέλτιο της παράταξης της πλειοψηφίας.
Πηγή από το www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη