google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΔΩΡΙΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2. Εκεί, εκεί στην Γ” Εθνική…

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΔΩΡΙΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2. Εκεί, εκεί στην Γ” Εθνική…

Τρελά πανηγύρια στην ομάδα της Κυπαρισσίας που νίκησε με 2-1 μέσα στο Δώριο επί της τοπικής ομάδας και πανηγύρισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη έχει πλέον το μυαλό της στα μπαράζ που θα τα δώσει όλα για όλα ώστε να καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Γ” Εθνική.Το συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ καλό σε όλη την διάρκεια του, με πολλές φάσεις, τρία γκολ, ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και πάθος.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 30′ ο Φ. Παναγόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 35′ ο Λυδιώτης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε από όλους και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Δήμα.
Στο 57′ ο Γαργαρώνης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 58′ μεγάλη διπλή φάση για τον ΑΟΚ. Ο Φ. Παναγόπουλος έκανε το σουτ για να διώξει ο Δήμας, στην επαναφορά η μπάλα έφθασε στον Μιτρόφ που με πλάσε έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 66′ ο Φ. Παναγόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Δωρίου και με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 78′ ο Αντωνίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 1-1.
Στο επόμενο λεπτό ο Γεωργιόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση, οι αμυντικοί του Δωρίου δεν έδιωξαν την μπάλα που έφθασε πάλι στον παίκτη της Κυπαρισσίας που με πλάσε νίκησε τον Δήμα γράφοντας το 2-1.
Στο 91′ ο Φ. Παναγόπουλος έκανε το σουτ άλλα έδιωξε ο Δήμας σε κόρνερ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Σκόρδο και Τσοπανάκη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη