google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 29 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

«ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 29 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

Μπορούν μερικές μόλις λέξεις να ανατρέψουν την ίδια τη ροή της ζωής για πάντα; Μόναχο, Δεκέμβριος του 1997. Ο Έκτορας, απόγονος της Φαίδρας Πινιέ και του Ραϊνάτ Γκράμελ, ενός πρώην Γερμανού λοχαγού κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έχει επισκεφτεί τους γονείς του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Έπειτα από έναν καβγά, η μητέρα του λίγο πριν το θάνατό της, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που βαραίνει τη συνείδησή της σαν κατάρα πενήντα τρία ολόκληρα χρόνια. Από το παγωμένο Μόναχο, ο Έκτορας θα βρεθεί στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνιακής γης, αναζητώντας την αλήθεια γύρω από τη ζωή και το παρελθόν της οικογένειάς του. Η ιστορία εκείνης της αναζήτησης εξελίσσεται σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο, αποκαλύπτοντας σε κάθε βήμα φρικτές δολοφονίες, καταραμένους έρωτες και φαντάσματα της μνήμης που σεργιανίζουν σα σκιές στα γραφικά σοκάκια της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας. Ένα βιβλίο, δυο διαφορετικές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα στο παρόν και στο μακρινό παρελθόν, με τους πρωταγωνιστές της κάθε εποχής να παλεύουν μέχρι το τέλος για να κερδίσουν λίγη από τη χαμένη τους αθωότητα, για να δικαιωθούν οι ψυχές των νεκρών και να ολοκληρωθούν οι έρωτες του σήμερα…
Η έκπληξη ήταν …τεράστια, η χαρά απερίγραπτη και ο ενθουσιασμός μου …έκδηλος. Άμεση η αντίδρασή μου …σας το παρουσιάζω, με πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο και το προσωπικό προφίλ της συγγραφέως. Ειλικρινά που να φανταστώ πως το αυστηρά …υπηρεσιακό πρόσωπο της κ. Αστυνόμου μας, έκρυβε έναν άνθρωπο των γραμμάτων,όχι απλά του διαβάσματος αλλά και της συγγραφής. Δεν ξέρω σε τι τιράζ θα κυκλοφορήσει, αλλά είμαι σίγουρος, ότι όχι μόνο θα γίνει ανάρπαστο, αλλά best seller. Γράφει με συγκρατημένη αισιοδοξία: Μέχρι χθες, αυτό το υπέροχο ταξίδι ήταν μοναχικό..τώρα πια βαδίζουμε μαζί για να γνωρίσουμε έναν καινούργιο κόσμο, όπου το χθες συναντά το σήμερα ή μήπως αντίστροφα; 27 Απριλίου η πρώτη επίσημη παρουσίαση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας…το ταξίδι θα ξεκινήσει εδώ, στην πόλη μας!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη