google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 AOK: Ο Κούκουτσης ο 4ος που πέτυχε γκολ. Ποιοι είναι άλλοι τρεις

AOK: Ο Κούκουτσης ο 4ος που πέτυχε γκολ. Ποιοι είναι άλλοι τρεις

Στις 20 Οκτωβρίου του 2014 ο Θοδωρής Πετράκος του Απόλλωνα Καλαμάτας πετύχαινε γκολ με κεφαλιά απέναντι στην Κυπαρισσία και χάριζε το βαθμό (1-1) στην ομάδα του στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Α” τοπικής που είχε γίνει στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».Είχε γίνει τότε ο τρίτος παίκτης στο πρωτάθλημα που έβρισκε δίχτυα απέναντι στην Τριφυλιακή ομάδα. Την αρχή είχε κάνει ο Παναγιώτης Καραγιάννης την 2η αγωνιστική όταν είχε σκοράρει με σουτ ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, στο 2-1 με το οποίο είχε χάσει τελικά ο Εθνικός Μελιγαλά στην Κυπαρισσία.
Την 5η αγωνιστική ο Χαράλαμπος Νάκος με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Τέλλο Άγρα στους Γαργαλιάνους, σε ένα ματς όπου τελικά η Κυπαρισσία είχε πάρει την νίκη με 1-2. Ακολούθησε το γκολ του Πετράκου στις 29 Οκτωβρίου και από τότε ξεκίνησε ένα απίστευτο σερί για την Τριφυλιακή ομάδα η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της για 20 ολόκληρα παιχνίδια δηλαδή για 1850 αγωνιστικά λεπτά!Το φοβερό αυτό ρεκόρ σταμάτησε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο «Στ., Παπαδόπουλος», ακριβώς πέντε μήνες μετά, καθώς στο 45′ του αγώνα της Κυπαρισσίας με τον Μεσσηνιακό ο Σωτήρης Κουκούτσης σκόραρε απέναντι στην Τριφυλιακή ομάδα ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, ένα ματς όπου τελικά έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 1-2.
Το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη δεν κατάφερε λοιπόν να διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το ρεκόρ, ωστόσο το σερί των 20 αγώνων παραμένει μοναδικό στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δύσκολα να ξαναβρούμε και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Το σχόλιο του προπονητή του ΑΟΚ Αλέξη Μαντζούνη στο «Νοtosport» μετά το ματς με τον Μεσσηνιακό για τον τερματισμό του αμυντικού ρεκόρ είναι χαρακτηριστικό.
«Κάποια στιγμή θα συνέβαινε, είναι νόμος της φύσης. Είμαι όμως χαρούμενος που αυτό έγινε με το Μεσσηνιακό. Μια ομάδα με νέα παιδιά που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν το δεχτήκαμε από αντίπαλο που παίζει αντιποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος και γιατί πέτυχε το γκολ, ο Κουκούτσης, ένα παιδί με ήθος που εκτιμώ ποδοσφαιρικά», το σχόλιο του Αλέξη Μαντζούνη για τον τερματισμό του ρεκόρ.
Θα της σπάσουν το αήττητο;
Αυτό που ενδιαφέρει πάνω από όλα την Κυπαρισσία είναι να πάρει από το αυριανό ματς στο Δώριο το βαθμό που χρειάζεται για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.
Τα ρεκόρ είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά έχουν και αυτά το δικό τους ενδιαφέρον. Το αμυντικό ρεκόρ της Κυπαρισσίας έσπασε και πλέον μένει να μάθουμε  κατ” αρχήν αν θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει αήττητη το πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να μην χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, με το Δώριο εκτός έδρας και με τον Πάμισο στην έδρα της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη