google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.




ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ πολιτεία θυμίζει η Κυπαρισσία από το Σαββατοκύριακο μετά το εκπληκτικό ρεκόρ που επισφράγισε το τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με το χορταστικό 3-2 στο ματς με τον Πάμισο, μετά την λήξη του οποίο πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια της Α” Τοπικής Κυπαρισσίας. Το εορταστικό κλίμα συμπληρώθηκε από χιλιάδες φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και την γιορτή του Πρωταθλητή Μεσσηνίας. 
ΔΕΝ χώραγε την ευτυχία των ποδοσφαιριστών η εξέδρα με τους συντελεστές του ΑΟΚ που γιόρτασαν με τον κορυφαίο Προπονητή Αλέξη Μαντζούνη ενώ όταν έγινε η απονομή των μεταλλίων η κούπα στον αέρα έκανε τον γύρο του θριάμβου από τον αρχηγό της ομάδας Λυδιώτη ενώ η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά που σκόρπισαν στον ουρανό. Πέρσι η Κυπαρισσία κατακτώντας το Κύπελλο Μεσσηνίας έβαλε στόχο για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα με το τιμόνι της ομάδος στο Δ.Σ. να ανήκει στο Γιώργο Φωτεινό αλλά και την ελπίδα μετά τους αγώνες του μπαράζ να ανέβει στην Γ” Εθνική. 
ΛΑΜΠΡΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Η λαμπρή απονομή πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και Δήμαρχο Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλο αλλά και από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα παρουσία του Προέδρου του Αθλητικού φορέα κ .Ζαχαρία Κανελλόπουλου με την σαμπάνια να ρέει άφθονα ενώ όταν ολοκληρώθηκε η γιορτή υπήρξε συνέχεια καθώς η διοίκηση δεξιώθηκε τους παράγοντες και παίκτες σε ταβέρνα της περιοχής προσφέροντας ψητά εδέσματα. Μεταξύ των φιλάθλων βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς Ηλίας Πουρσανίδης, φίλος του προπονητή της Κυπαρισσίας Αλέξη Μαντζούνη.
Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Πάμισου χαιρέτησαν έναν, έναν τους παίκτες της Κυπαρισσίας για την άξια κατάκτηση του τίτλου ενώ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου της Γ” Εθνικής. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη