google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ» ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ»

«ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ» ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ»

To Σάββατο, 4 Απριλίου, στις 17:00 το απόγευμα, «ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ» θα χορέψουν στην  Έκθεση – Φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» στοΣ.Ε.Α Σείριος.Και την επόμενη ημέρα, ραντεβού στο Ραμοβούνι.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ!! 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
Η Έκθεση – Φεστιβάλ «Ελλήνων Αντάμωμα» θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Α Σείριος, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που αγκαλιάζεται από την Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια, πάνω στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και δίπλα στον Προαστιακό/ΟΣΕ (Δωρεάν μεταφορά από τους σταθμούς).
Η  «Ελλήνων Αντάμωμα» είναι μια εμπορική έκθεση με θεματικές ενότητες,  που σκοπό έχει να προβάλει και να προωθήσει τα Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Επαγγελματίες, Έμποροι, Παραγωγοί, Χειροτέχνες και  Οικοτέχνες θα είναι εκεί για να συστήσουν τις δραστηριότητές τους, να παρουσιάσουν και να πουλήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ευρύ κοινό.
Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ενότητα της «Ελλήνων Αντάμωμα»είναι το Φεστιβάλ που στόχο έχει την ανάδειξη των Πολιτιστικών δρώμενων κάθε νομού και κάθε τόπου ξεχωριστά. Κάθε μέρα θα είναι αφιερωμένη σε ένα τόπο που θα παρουσιάζει τα έθιμά του, τους παραδοσιακούς χορούς του και τα «Ελλάδας μαγειρέματα» με την υποστήριξη της Λέσχης Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδαςπου θα μαγειρεύουν τις παραδοσιακές συνταγές τους.
 Η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα είναι εκεί για να μαγειρέψει παραδοσιακές συνταγές αλλά και να προβάλλει τρόφιμα και ποτά της περιοχή σας μέσα από ξεχωριστά πιάτα που θα ετοιμάσουν για να τιμήσουν τον τόπο σας!
Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι συμμετέχουν για να αναδείξουν τις δραστηριότητες τους, να προβάλουν τα αξιοθέατα και τους μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς του τόπου τους και  να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις, τους παραγωγούς, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις τους, να οργανώσουν ημερίδες από ειδικούς ομιλητές που ενημερώνουν αγρότες, κτηνοτρόφους, παραγωγούς, εμπόρους και το ευρύτερο κοινό, για τις προόδους της γεωπονικής, τις νέες εφαρμογές της τεχνολογίας, καθώς και για θέματα εμπορικής ανάπτυξης.
Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι  θα προβάλουν δωρεάν το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνικών, χορευτικών συγκροτημάτων, θα παρουσιάσουν τις παραδοσιακές φορεσιές και τους χορούς τους  και θα αναδείξουν τα έθιμα του τόπου τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη