google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Για «βόμβα» που θα σκάσει τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ κάνει λόγο ο «Βηματοδότης» του Βήματος, αναφερόμενος σε πολιτικό πρόσωπο που εμφανιζόταν ως πληρεξούσιος ποσού 5 εκατομμυρίων το οποίο είναι στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά «αποδείχτηκε ότι είναι δικαιούχος του λογαριασμού»....Τι γράφει  ο «Βηματοδότης»:...Ας αρχίσω σήμερα με μία αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική. Ενας (είναι πολιτικό πρόσωπο) που εμφανιζόταν έως τώρα ως πληρεξούσιος ενός μεγάλου ποσού (περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ) στη λίστα Λαγκάρντ, αποδείχθηκε ότι είναι δικαιούχος του λογαριασμού.
...Δηλαδή δεν διαχειριζόταν απλώς τον λογαριασμό, ήταν δικός του! ...Ηδη ο οικονομικός εισαγγελέας Π. Αθανασίου τον κάλεσε προς εξέταση, ζητώντας του να δικαιολογήσει το ποσό και βεβαίως να πει την αλήθεια. Πώς νομίζετε ότι αποκαλύφθηκε αυτή η ανατροπή; Από ένα ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο.
...Δύο δημοσιογράφοι του επισκέφθηκαν, την περασμένη Τετάρτη, το ΣΔΟΕ, ζήτησαν συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τους πληροφόρησαν ότι συνομίλησαν με τον Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος έδωσε (με στοιχεία) το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο.
...Θα πρέπει να σας πω ότι το πρόσωπο αυτό είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική αφού δίνει ακόμη ατύπως τις συμβουλές του σε πολιτικό κόμμα. (Ν.Π., ΒΗΜΑ)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη