google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΓΑΛΗ διάκριση για τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας Αντώνη Παρασκευόπουλο που συνέβαλε καθοριστικά στην εξαγωγή τεχνογνωσίας στα Βαλκάνια. Μάλιστα το Υπουργείο Γεωργίας της Αλβανίας βράβευσε τον Διευθυντή της υπηρεσίας, αναδεικνύοντας την καλλιέργεια καρπουζιού μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Το κανάλι ετοιμάζει ντοκιμαντέρν για τον κ. Παρασκευόπουλο με την συμβολή του στην γεωργική ανάπτυξη στην χώρα αυτή.
Να σημειωθεί ότι η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη υποδέχθηκε στο γραφείο της το γενικό Διευθυντή και μία Δημοσιογράφο του ntv Αλβανίας μαζί με τον Παραγωγό Καρπουζιού Χρήστο Αποστολόπουλο ο οποίος επένδυσε και καλλιέργησε στην Αλβανία, το Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλο, μαζί με αγρότη από την Αλβανία που πήρε τεχνογνωσία από θερμοκηπιακές μονάδες της Τριφυλίας.
Παράλληλα η κ. Αλειφέρη είχε επικοινωνία με τον Νομάρχη Δυρραχίου στην περιοχή του οποίου ζει ελληνικός πληθυσμός επιβεβαιώνοντας ότι ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση της πόλης του Δυρραχίου με την Κυπαρισσία. Για τον σκοπό αυτό, αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται να επισκεφθεί την περιοχή. RADIO936.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη